Arena Centar rođendan

Vodimo te na
bajkovita putovanja

Kupuj u Arena Centru i osvoji putovanje za dvoje.

Svatko tko od 8. do 11. studenog 2018. potroši više od 100 kuna
u Arena Centru ulazi u nagradnu igru.

Dovoljno je upisati broj računa i svoje podatke
kod hostesa u Arena Centru ili na ovoj stranici.

1. kolo

Završeno 08.11.2018.

Osvoji putovanje za dvoje i odmori se na wellness vikendu ili istraži Pustaru Višnjicu. Kupuj u Arena Centru od 8.11. do 11.11. Svaki račun iznad 100 kuna tvoj je kupon za nagradnu igru.

Wellness vikend - Vila Magdalena 4*

Prva nagrada:

Wellness vikend - Vila Magdalena 4*

Ljepote Hrvatskog Zagorja su brojne, a nude nam uživanja između termalnih izvora i zelenih brežuljaka gdje ćete pronaći mjesto svog savršenog odmora.

Izlet Pustara Višnjica

Druga nagrada:

Izlet Pustara Višnjica

Za vrijeme boravka na imanju možete timariti konje, jahati, raditi u štali, hraniti jelene, biciklirati obilježenim biciklističkim stazama i još mnogo toga.

2. kolo

Završeno 09.11.2018.

Osvoji putovanje za dvoje i istraži Istru ili posjeti planinarski dom Jankovac. Kupuj u Arena Centru od 8.11. do 11.11. Svaki račun iznad 100 kuna tvoj je kupon za nagradnu igru.

Izlet u Istru

Prva nagrada:

Izlet u Istru

Obogatite svoj doživljaj Istre izletom u unutrašnjost poluotoka te upoznajte zelenu stranu, prekrasan krajolik i skrivene čari unutrašnjosti Istre.

Izlet u planinarski dom Jankovac

Druga nagrada:

Izlet u planinarski dom Jankovac

Jankovac je bogat hladnim izvorima i bistrim potocima, a stoljetne bukve slavonske šume u potpunosti će vas relaksirati.

Nagradna igra je završena, hvala na sudjelovanju!

Više o pravilima nagradne igre možete saznati ovdje.

Svi sudionici nagradne igre dužni su čuvati račun. Dobitnici nagrada dužni su dostaviti scan ili fotografiju računa u roku od 2 dana od dana obavijesti o dobitku, a original računa dužni su dostaviti u roku od 14 dana. Ukoliko dobitnik ne dostavi račun, gubi pravo na nagradu.

Nagrade:

1. kolo

  • 1. nagrada: Wellness vikend - Vila Magdalena 4*
  • 2. nagrada: Izlet Pustara Višnjica

2. kolo

  • 1. nagrada: Izlet u Istru
  • 2. nagrada: Izlet u planinarski dom Jankovac

3. kolo

  • 1. nagrada: Izlet u Dubrovnik
  • 2. nagrada: Izlet u Hotel Trakošćan

4. kolo

  • 1. nagrada: City break u Parizu
  • 2. nagrada: Izlet u Opatiju

3. kolo

Završeno 10.11.2018.

Osvoji putovanje za dvoje i posjeti Dubrovačke zidine ili dvorac Trakošćan. Kupuj u Arena Centru od 8.11. do 11.11. Svaki račun iznad 100 kuna tvoj je kupon za nagradnu igru.

Izlet u Dubrovnik

Prva nagrada:

Izlet u Dubrovnik

Dubrovnik, jedan od najljepših gradova u čitavoj Hrvatskoj prepoznatljiv je po svojim zidinama dugim gotovo dva kilometra. Stari grad koji je okružen visokim obrambenim zidinama jedna je od najvećih atrakcija.

Izlet u Hotel Trakošćan

Druga nagrada:

Izlet u Hotel Trakošćan

Romantična opcija je i odlazak posjetu dvorcu Trakošćan. Trakošćan je nastao krajem 13. stoljeća a dvodnevi izlet idealna je prilika za šetnju kroz povijest.

4. kolo

Završeno 11.11.2018.

Osvoji putovanje za dvoje i zaljubi se u Pariz i Opatiju. Kupuj u Arena Centru od 8.11. do 11.11. Svaki račun iznad 100 kuna tvoj je kupon za nagradnu igru.

City break u Parizu

Prva nagrada:

City break u Parizu

Ako ste se zaželjeli otići izvan Hrvatske, koja je bolja romantična lokacija od Pariza, poznatog grada ljubavi? Posjetite njegovu najpoznatiju atrakciju - Eiffelov toranj.

Izlet u Opatiju

Druga nagrada:

Izlet u Opatiju

Šareni parkovi i bajkovite šetnice pretvaraju svaku šetnju Opatijom u posebno iskustvo, a nikako nemojte propusti šetnju uz more čuvenom šetnicom Lungomare.