Magic
Xmas
Party

Sezonu blagdanskih tuluma otvorili smo s GG Magic Xmas Partyjem koji je održan u predivnom ambijentu kazališne kavane Kavkaz, a koji nisu propustile brojne naše zvijezde i suradnici Glorije Glam.

Za odličnu atmosferu pobrinuli su se Nika Turković te Ante Gelo sa svojim bendom, a u pjevanju su im se pridružili i Mario Petreković, Severina te Zsa Zsa.

Pogledajte kako je izgledao tulum s kojim smo započeli slavljenički mjesec.

Slavljenički duh

Kavanu Kavkaz pretvorili smo u pravu božićnu oazu s impresivnim vijencem i božićnim drvcem ispred kojih su nam pozirale brojne zvijezde, a party nisu propustile ni Severina, Mirela Forić Srna, Ljupka Gojić Mikić...

Ipsum sit amet elit

Tatjana Jurić stigla je u crnim kožnatim hlačama i crnom topu, a dress code je ispoštovala sa šljokičastim sakoom.

Ipsum sit amet elit

Nika Turković uvela nas je u slavljeničku večer izvedbom svojih, ali i božićnih hitova, a nakon nje na pozornicu je stigao Ante Gelo sa svojim bendom kojem su se kasnije pridružili i Mario Petreković te Severina.

Festive sa stilom

Mario Petreković uživao je na partyju u društvu partnerice Aleksandre Kramberger, a party nije propustila ni glumica Jelena Perčin koja je stigla u metalik srebrnoj haljini.

Dress with sparkle

Dress code su bile neizostavne šljokice koje obožavamo nositi u slavljeničkoj sezoni – većina gostiju stigla je u kreacijama posutim šljokicama i kristalićima, neki su birali metalik modele, a drugi slavljeničku crvenu.

Ipsum sit amet elit

Na GG Magic Xmas Party stigle su i Leonarda Boban i Nina Badrić, manekenka Filipa Ledić oduševila se editorijalom u novom broju Glorije Glam čija je glavna zvijezda, dok je Zvjezdan Ružić uživao stavarajući uspomene.

Ipsum sit amet elit

Party nisu propustili mladi glumci Lovro Juraga i Filip Vidović, dok je voditelj Joško Lokas uživao u ženskom društvu – Ane Androšević i Ane Radišić.

GG Magic Box

Svi uzvanici s partyja su otišli s GG boxom u rukama za čiju je naslovnicu zaslužan kreativni dvojac Romano Decker i Dejan Kutić, a u kojem se uz novi broj Glorije Glam i Glorije Glow nalazio i planer za 2024. Street of Happiness.
Hvala generalnom sponzoru eventa Coca-Coli te partnerima: Eucerin, Philips, Jana Nails, Zagrebačka Banka, Estera.